keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Budjettikarppausta

Monesti kuulee sanottavan, että karppaus on kallista. Kun pitää ostaa kalliita lihoja, kalliita erikoisjuustoja, -rasvoja, -pähkinöitä, -jauheita ja -kuituja. Kasviksetkin on talvella kalliita. Ja veden sijasta juoda vichyä, joka parhaimmillaan maksaa yli 2€/pullo! 

Perustin tämän blogin todistaakseni väitteet karppauksen kalliudesta vääriksi. Itse olen työtön (toivottavasti pian opiskelija) ja aina rahaton. Ne vähät rahat, mitä vuokran- ja laskunmaksujen jälkeen käteen jää, menevät aika tehokkaasti esim. bensaan. Vain murto-osa jää ruokaostoksia varten.

Siitä se ajatus sitten lähti...

Tervetuloa Kiikun keittiöön, halvan karppiruuan syntysijoille!






2 kommenttia:

  1. Heps, jäänpäs seurailemaan penninvenytyskarppailua ihan jo ruokavinkkien vuoksi :D Tuo toisen postauksen pinaattikeitto vaikuttaa aika herkulta!

    VastaaPoista
  2. Samoin jään seuraamaan :) Tuota pinaattikeittoa pitääkin joskus kokeilla!

    VastaaPoista