Monesti kuulee sanottavan, että karppaus on kallista. Kun pitää ostaa kalliita lihoja, kalliita erikoisjuustoja, -rasvoja, -pähkinöitä, -jauheita ja -kuituja. Kasviksetkin on talvella kalliita. Ja veden sijasta juoda vichyä, joka parhaimmillaan maksaa yli 2€/pullo!
Perustin tämän blogin todistaakseni väitteet karppauksen kalliudesta vääriksi. Itse olen työtön (toivottavasti pian opiskelija) ja aina rahaton. Ne vähät rahat, mitä vuokran- ja laskunmaksujen jälkeen käteen jää, menevät aika tehokkaasti esim. bensaan. Vain murto-osa jää ruokaostoksia varten.
Siitä se ajatus sitten lähti...
Tervetuloa Kiikun keittiöön, halvan karppiruuan syntysijoille!
Heps, jäänpäs seurailemaan penninvenytyskarppailua ihan jo ruokavinkkien vuoksi :D Tuo toisen postauksen pinaattikeitto vaikuttaa aika herkulta!
VastaaPoistaSamoin jään seuraamaan :) Tuota pinaattikeittoa pitääkin joskus kokeilla!
VastaaPoista